Wat doet Mus-Bouwadvies?


Aankoopkeuring, de ANWB-keuring van uw toekomstige woning.

U bent van plan een bod te doen op een woning maar twijfelt nog of u een voorbehoud moet maken t.a.v. de technische kwaliteit. Een bouwtechnische keuring is een perfect middel tegen een financiële misstap. Voor woningen tot 400 m3 inhoud bedragen deze kosten € 200,- .  Voor grotere objecten geldt een kleine meerprijs. Alle prijzen incl. BTW.  Het betreft hier louter mondelinge inspecties, u maakt zonodig aantekeningen voor uzelf.

Bouwtechnische keuringen.

Een meeloopkeuring neemt circa 1 uur in beslag. De inspecteur let tijdens de keuring op zaken die erop wijzen dat er bouwkundige gebreken zouden kunnen zijn. De keuring is een beoordeling van de woning op basis van visueel onderzoek op alle essentiële punten voor zover deze bereikbaar zijn onder normale omstandigheden. De inspecteur gebruikt zijn ervaring, kennis, en apparatuur en natuurlijk zijn technisch inzicht. Handelingen die hij verricht zijn onder andere: inspectie kruipruimte, veilig en zonder gevaar toegankelijk,inspectie platte daken, normaal bereikbaar, inspectie van kozijnen en draaiende delen,controle op het functioneren van sanitair, controle tegelwerk op loszittende tegels.Voor het inspecteren van spouw of holle ruimtes zijn wij in het bezit van een digitale endoscoop. Daarmee kunnen op beperkte schaal opnames van de geïnspecteerde ruimtes gemaakt worden.

DSCN1338

DSCN7828

DSCN7713

 

 Vochtklachtenonderzoek.

Niets zo irritant als steeds maar terugkerende schimmel op muren, plafonds en meubels. De oorzaak is niet altijd direct aanwijsbaar, laat staan de oplossing.
Soms is een daklekkage de oorzaak, andere keren is het optrekkend vocht. MUS Bouwadvies analyseert samen met u en vindt meestal direct een boosdoener. De oplossing is dan vaak een kwestie van tijd. Tevreden klanten kunnen dit bevestigen.

Vraag een offerte of bel voor informatie